Biodekor je osnovan 1987. godine. Osnovna delatnost se sastoji u projektovanju, izvođenju i održavanju zelenih površina različitih kategorija i namene. Uspešno se bavimo i uređenjem enterijera biljnim materijalom.

Poslednjih godina, sledeći tržišne potrebe, proširili smo sektor poslovanja i na putarske poslove. U ovoj oblasti, uspešni smo u izgradnji i održavanju puteva i postavljanju saobraćajne signalizacije i opreme. Naglašavamo da posedujemo sva sredstva, potrebna za obavljanje pomenutih poslova.

Naš stručni tim je multidisciplinarnog karaktera. Sastavljen je od eksperata Šumarskog, Građevinskog, Arhitektonskog i Ekonomskog Fakulteta, kao i pratećeg tima visoko kvalifikovanih radnika građevinske i vrtlarske struke. Održavamo i stalnu saradnju sa stručnim kadrom Šumarskog fakulteta.

 

 

 

Slavko Božić

tehnički direktor

 

 

            "Biodekor" poseduje zavidan vozni park. U našim garažama nalazi se mehanizacija za izvođenje svih radova iz registrovanog spektra: utovarivači, kamazi, kamioni, traktori, buldožeri, valjak, freze, kosilice... kao i oprema za izvođenje poslova održavanja puteva i potrebna signalizacija.

            Pored poslovnih prostorija, posedujemo:

            Maloprodajni objekat izrađuje aranžmane i ikebane za sve prilike, i to od prirodnog, suvog ili veštačkog cveća. Posebno smo ponosni na aranžiranje mladenačkih buketa - bidermajera i pratećih detalja za svadbe.

            U okviru poslovnog objekta, nalazi se i Salon saobraćajne opreme i signalizacije, u  kome su izloženi i projekti sanacija na kojima smo učestvovali.

            O uspešnosti našeg poslovanja, najbolje svedoče brojne nagrade i priznanja koja su stečena u oblasti izrade projekta ( samostalno ili kao članovi tima ) i učestvovanju na raznim izložbama cveća.

            Da bi ste se uverili u kvalitet našeg rada - dođite i obiđite nas. Naši stručnjaci će vam izaći u susret u davanju saveta i ideja za uređenje vašeg vrta ili poslovnog prostora.

 

Vrh strane